Damar Yolu Bulmak Artık Daha Kolay

 

DAMAR BULUCU BU CİHAZ SAYESİNDE ÖZELLİKLE İĞNEDEN KORKANLARIN ÇİLESİ SON BULUYOR!


Özellikle sorunlu ve ince damarlarda kan alım işi hastaların en büyük endişelerindendir. Bu tür kişiler değişik zamanlarda verdikleri örneklerde sorun yaşadıkları için daha da hassaslaşırlar.
Damar görüntüleme cihazı kızıl ötesi ışınlar ile cilt altında gözün göremediği damarları tespit ederek teknik elemanın ilgili damara girişim yapmasını asiste etmektedir. Bu teknoloji özel laboratuvarlarda nadiren kullanılmaktadır. 


Pulcuoğlu Medikal sayesinde duyulmaya ve kullanımı yaygınlaşmaya başlayan cihaz pek çok hasta ve sağlık çalışanına kolaylık sağlıyor.
Sağlık sektörüne gelen güncel teknolojik ürünler zamandan tasarrufla birlikte hastaların güvenini de yeniliyor.

Lazer damar görüntüleme sistemi hastanın damarlarını cilt üzerinden kolayca görünür hale getirmektedir. Bu sayede damar içine yapılacak tüm işlemler kolaylaşmaktadır. Bu işlemi IR (infrared = kızılötesi) lazer ile yaptığı için kişinin cildinde herhangi bir acı veya kızarıklığa sebebiyet vermez. Tamamen güvenlidir.
Damar veya cilt yapısı bozulmuş hastalarda en tecrübeli hemşireler dahi damar yolunu bulmakta zorlanırlar. Damar görüntüleme cihazları kişiye temas ettirilmeden cilt üzerinde damarların gözükmesini sağlamaktadır. Bu sayede hasta konforu arttırılmış olur. Cihaz üzerindeki modlar sayesinde daha ince damarlar da görüntülenebilir.